torstai 13. helmikuuta 2014

Selkärempasta

Noniin, maanantaina sitten annettiin selkään puukkoa. Jalkoihin meneville hermoille tehtiin lisää tilaa ja nyt sitten koitetaan parannella tuota leikkaushaavaa ja toivotaan että leikkauksesta pysyvää hyötyä olisi. Vielä on aikaista sanoa mitään. Hermosärkyjä on edelleen mutta nyt nuo ovat laadultaan nopeasti ohi meneviä. Ja kuten tämän tekstin ilmaantumisesta voi päätellä, on leikkauksesta kuitenkin jo sen verran toivuttu että ukko pystyy ainakin lyhyitä aikoja jakkaralla istumaan. Sairaslomaahan tuosta leikkauksesta pätkähti sen kaksi kuukautta lisää eikä kuukauteen saisi pahemmin ajoneuvoilla ajella tai kyydissäkään istua.

Nyt kun tässä selkää parannellaan on hyvin aikaa suunnitella kesän ajoreissuja ja tietysti päivittää verkkokauppaa sen mukaan miten selkä koneella istumista kestää. Tarjouksia ja uusia tuotteita onkin tässä lähiaikoina luvassa runsain mitoin. Kannattaa siis ehdottomasti käydä rekisteröitymässä asiakkaaksi osoitteessa http://kauppa.tappismc.fi/. Kesän ajolenkkejä on jo sen verran tullut mietittyä että josko sitä ainakin Karigasniemellä lenkin kävisi pyörähtämässä pitkän viikonlopun muodossa.

Pyörän huoltokin jäi hieman kesken ennen leikkausta. Tuota pääsisi kait jatkamaan kunhan saa selästä tikit pois. Aikaisemmin ei uskallus riitä, hirvittää että jos nuo tikit vaikka aukeavat työkaluja lattialta noukkiessa. Saattaapi olla aiheeton pelko mutta kun ei noita ajokelejä vielä vähään aikaan kuitenkaan ole niin pelataan nyt varman päälle. Mielummin ottaa varovasti kuin katuu sitten ensiavussa.

Vaan eihän tässä tälläkertaa tämän enempää, odotellaan kelejä ja laitetaan kulkineet tiptop-kuntoon ennen kesää!

Kiitos ja anteeks,
Toni Kaskela

Ps.
TappisMC:lle tulossa tarjouksia myös suomalaisten olympiamenestyksen mukaan, kannattaa pitää silmät auki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi