keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ajokausi 2014 lähestyy!

Kevät etenee ja talvi näyttäisi jäävän poikkeuksellisen lyhyeksi. Ikkunasta kun katsoo niin tiet itseasiassa olisivat jo pääosin sulia ja ajokelpoisia, näin ainakin täällä etelässä. Lintujen lauluakin tuolla jo kuuluu. Pakkastakaan ei enää näyttäisi olevan luvassa loppuviikolle luvattua pientä lämpötilojen notkahdusta lukuunottamatta.

Ajokauden lähestyessä on hyvä pikkuhiljaa alkaa tarkistelemaan ajovarusteiden kuntoa ja huoltaa niin kypärä, kengät ja muutkin asusteet ellei niitä tullut huoltaneeksi syksyllä ajokauden päättyessä. Pyörän akku on hyvä laittaa viimeistään tässä vaiheessa laturin perään ja pyörästä kannattaa tietysti tarkistella renkaiden ja rattaiden kunto ellei omalle mopottimelleen sitten ole tehnyt jopa kunnollista huoltoa talven aikana. TappisMC:ltä saa muuten edullisesti tarvittavat kemikaalit ja tarvikkeet sekä nyt myös merkkikohtaiset varaosat! Uudet asiakkaat saavat ensimmäistä tilausta varten 10% alennuskoodin!

Oman ajokauden 2014 avaushan tapahtui jo 1.1.2014 mutta reilut viikko sitten operoitu selkä estää tällä hetkellä harrastamisen melkolailla kokonaan. Ensi maanantaina pitäisi tuolta selästä tikit saada pois jonka jälkeen tarkoitus olisi saada oman Yamahan huolto suoritettua loppuun. Mitään isoa tuossa nyt ei ole. Öljyjen ja jarrunesteiden vaihto, uudet tulpat ja yleistä rasvailua, kiristelyä ja tarkistelua. Kiirettä ei sinänsä ole kun vajaan kuukauden joutuu joka tapauksessa vielä odottamaan ennen kuin pyörän päälle uskaltaa noin ajaminen mielessä nousta.

Tulevalle kesälle on myös jo kovasti mietitty ohjelmaa. On HMKP:tä, Motoristit koulukiusaamista vastaan, pitkää viikonloppua Lapissa ja ties mitä. Sinne radallekkin pitäisi koittaa viimein päästä kokeilemaan että kuinka ne ajolinjat löytyy ja kuinka paljon äijästä kanttia löytyy. Suunnitelmien toteutumiseen vaikuttavat toki kesän työkuviot, kelit ja rahatilannekkin unohtamatta tuota remontin alla olevaa selkää. Mutta pikkuhiljaa kesän kuviot alkavat hahmottua.

TappisMC:ltä luvassa tuon aiemmin mainitun rekisteröitymistarjouksen lisäksi myös muita tarjouksia kevään mittaan. Kenties jotain pientä kilpailun poikastakin. Niin ja TappisMC on myös mukana kun Dementors Racing lähtee ratoja kiertämään!

Kiitos ja anteeks,
Toni Kaskela




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi