lauantai 9. maaliskuuta 2024

MotoGP-kausi 2024 on avattu

Heipä hei ja hyvää iltaa! Eipä ole vähään aikaan tullut kirjoiteltua mutta koitetaanpa taas vähän tuota julkaisutiheyttä parantaa, se kerran viikkoon olisi tavoitteena, nyt vain päässyt jälleen lipsumaan. Kuten otsikko jo totesikin, päättyi MotoGP-luokan Qatarin osakilpailun sprintti juuri ja täytyypä todeta että tämän perusteella mielenkiintoinen kausi luvassa. Ducatin ylivoima näyttää murtuneen kun podiumille nousi Martin (Ducati), Binder (KTM) ja Espargaro (Aprilia). Myös Marc Marques näytti että vielä vanhalla kehäketulla on temppuja hihassa sijoituksen ollessa viides.

Oma pyöräkin alkaa olla pikkuhiljaa huollettu ja kasailua on jo aloiteltu. Alkaa Honda näyttää taas moottoripyörältä pikkuhiljaa. Vielähän tuossa olisi hieman tekemistä, etujarrut pitäisi katsoa viimeisen päälle kuntoon ja uutta vapaammin hengittävää ilmanputsaria odotellaan vielä. Ja ennen kuin kukaan ehtii huutelemaan ettei noista suodattimista ole vakiopyörissä hyötyä niin parempaa hengitystä tukemaan on pyörään jo asennettu Woolich Racingin vermeet. Kesä sitten tulee kertomaan minkälaisia tuloksia tuolla saadaan kun ECU:n ohjelmaa pääsee suoraan säätämään.


Siinäpä ne kai tärkeimmät tällä erää. Tässä yksi syy sille että päivitystiheys on vähän kärsinyt, on ollut päällä pieni "writer's block". Ei vain ole keksinyt mitään kirjoitettavaa vaikka yleensä sitä on jotain osannut kirjailla vaikka sitten asian vierestä. Mutta nyt täältä tähän ja tuolta muualle. Oikein hyvää viikonloppua ja kesän odotusta kaikille. Niin ja tänä vuonnahan HMKP järjestetään muuten täällä allekirjoittaneen kotikulmilla Lahdessa, nähdään siellä!

Kiitos ja anteeks,
Toni Kaskela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi