perjantai 31. tammikuuta 2014

Kuulumisia messujen alla

Päivitelläänpä kuulumisia näin tammikuun lopulla, messuviikonlopun alla. Ukkohan on edelleen romuna ja pyörä odottaa hellää huoltoa. On vaan jotenkin ollut niin saamaton olo ettei tuo projekti ole edennyt vaikka ajokelejä ei uudenvuoden jälkeen olekkaan enää ollut. Noh, reilu viikko ja ukko menee remonttiin jonka jälkeen edessä on ilmeisesti pisimmillään jopa pari kuukautta lääkärin määräämää ajokieltoa! Tuon aikanahan sitä sitten ehtii vaikka purkaa ja kasata pyörän pariinkin otteeseen. Rajua touhua tuo pienen ihmisen korjaaminen.

Kuten tuossa aikasemmin tulikin jo todettua niin messuthan ne taas päälle painavat. Pienellä kaveriporukalla ollaan täältäkin lauantaina paikalle menossa. Nähtävää lienee jälleen riittävästi ja vaikka omaa osastoa ei varaa ole ottaa niin TappisMC:n käyntikortteja toivottavasti saa edes jonkin kappaleen jaettua. Niin ja onhan tuolla verkkokaupassa myös jotain messuviikon tarjouksiakin. Perjantain aikana olisi tarkoitus vielä parit tarjoukset laittaa lisää.

Vaan eipä tällä erää tämän ihmeempiä. Moikataan messuilla jos tavataan! Niin ja viime vuoden tapaan messujen jälkeen on luvassa kuvakoostetta tapahtumasta.

Kiitos ja anteeks,
Toni Kaskela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi