perjantai 2. helmikuuta 2024

Kevään merkkejä

No heipä hei ja hyvää huomenta! Päivät pitenee ja vaikka ihan vielä ei ulkona siltä näytä niin kyllä se kevät ja ajokausi sieltä taas kovaa vauhtia lähenee. Kevään merkkeinä linnut laulavat jo aamuisin, MotoGP ja WSBK -sarjat starttaavat tässä kuussa ja tänä viikonloppuna järjestetään MP-messut jonne allekirjoittanutkin on pitkästä aikaa lähdössä.

MP-messuilla tuli aikaisemmin ravattua joka vuosi, nyt väliin on jäänyt jo useammat messut kun ei sinne ole viitsinyt itseään kiusaamaan lähteä. Ja peruttiinhan noita tuossa useampana vuotena korona nimisen pöpön vuoksi. Messut ovat kuitenkin monelle se ensimmäinen kevään merkki ja hyvä tilaisuus katsastaa kauden uutuudet ja kenties tehdä hankintojakin tulevaa kautta varten. Itselläni olisi tarkoitus hieman tutkailla josko tuolta ensi kaudelle löytyisi hyvä messutarjous kypärästä.

Siinä missä MP-messut ovat ensimmäinen kevään merkki motoristille, on HMKP monelle se varsinainen kauden avaus. Tänä vuonnahan kyseinen tapahtuma järjestetään omassa kotikaupungissani Lahdessa varsin hienoissa puitteissa Suomen Moottoripyörämuseolla. Ja tokihan tuonne pitää lähteä taas, varsinkin kun siirtymä ei tällä kertaa ihan kauhean kauan kestä.

Vaan ei kai tässä auta muu kuin odottaa vielä muutama kuukausi tuota ajokauden alkua. Kuvia ja videoita en tässä talven synkimpinä iltoina ole saanut aikaiseksi, pyörän huoltokin kun on edennyt kovin hitaasti. Mutta niitä tulee, viimeistään kun kausi saadaan auki.

Kiitos ja anteeks,
Toni Kaskela
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi